Van mij voor jou!

Mijn geschenk aan jou!

Ik wil jou graag leren kennen. Dus is het wezenlijk dat ik mij laat kennen. Hoe weet jij anders of je met mij aan het werk wilt gaan…

Op deze pagina vind je video’s, artikelen en gedichten waarin ik met jou mijn visie en inspiratie deel. Over de roep van jouw ziel, over relaties, over geld als middel tot bewustzijn, over aspecten van vrouwelijkheid (volgt), over taboedoorbrekende thema’s (volgt), over samenwerking.

Met als doel dat jij er je voordeel mee doet. Misschien raakt het je hart, of verruimt het je blik, mogelijk bekrachtigt het jouw eigen visie, wellicht schuurt het en zet het je aan tot nadenken, of bevat het informatie die jou wijzer maakt.

Mijn geschenk aan jou.
Liefs, Francisca

De roep van je ziel

Op Lesvos, de thuishaven van mijn ziel, nam ik een video op over de roep van jouw ziel, ofwel de roep van het hogere dat jou leidt. Kun jij haar horen? En wat is de reden dat je wordt geroepen?  Luister maar.
Via onderstaande knop kun je mij mailen als je vragen of opmerkingen hebt. Ik lees graag van jou!

Gedicht van de grote moeder

Ze heeft vele namen: moeder aarde, de godin, jouw hogere vrouwelijke zelf, de bron…
Ik voel haar aanwezigheid het sterkst op het Griekse eiland Lesbos. In mei 2023 kwam er vanuit het niets een impuls om een week naar Lesbos te reizen, zonder duidelijk doel of verantwoordde reden. Ik boekte een ticket en ging. ‘s Avonds in de taxi op weg naar mijn verblijfplaats, overspoelde mij de gedachte: Ik ben geroepen. De grote moeder roept.
Ik voelde me als een dochter die huiswaarts keerde…

Die week inspireerde ze mij tot een gedicht: ‘De roep van de grote moeder’.

de grote moeder

Wil je naar aanleiding van dit gedicht iets delen of opmerken? Gebruik onderstaande knop om te reageren.

Relaties

In deze video deel ik mijn visie op de veranderingen die gaande zijn in het huidige relatieparadigma, de gaten die vallen in onze maatschappij en wat de rol van zielsgenoten daarin is.
Wil je met mij delen of mijn verhaal resoneert bij jou, of dat je zelf een andere visie op relaties hebt? Via onderstaande knop kun je mij mailen. Ik lees graag van jou!

Geld als Guru

Geld is niet alleen een betaalmiddel, geld kan ook een middel tot bewustzijn zijn. Een leermeester oftewel Guru. Of je nou zwemt in het geld, of nooit genoeg ervan hebt, geld heeft altijd een boodschap voor jou.

Lees hier mijn artikel over geld als guru .

geld

Wil je naar aanleiding van dit artikel iets delen of opmerken? Gebruik onderstaande knop om te reageren.

Samenwerking

Binnen Vrouwen voor Bewustzijn werk ik samen met andere vrouwen.
In onderstaande video vertellen Annemieke en ik wat wij zo leuk vinden aan elkaar in het werk dat we samen doen en hoe wij elkaar aanvullen. Ook vertelt Annemieke iets over haar werk als mystagoog. Kijk en ontmoet ons!

Heb je naar aanleiding van deze video vragen over de workshops en training die wij samen geven, of wil je iets anders delen? Gebruik de knop onder de video om ons te mailen.

Op mijn facebookpagina deel ik over mijn werk en (innerlijke) processen. Een plek waar ik ook graag uitwissel met jou. Volg je mij al?