Ik ben Francisca

Ik kom van ver. En het pad van mijn ziel op deze tijdlijn kende vele hobbels en hoogtepunten. Als kind was ik al helderwetend en -voelend en aanwezig in het multidimensionale veld. Alleen had ik geen klankbord voor die kwaliteiten en onbewust blokkeerde ik ze toen ik dingen ontdekte die voor mijn kind-zijn te bedreigend waren.

Op mijn 29ste raakte ik ‘overspannen’. Ik begon met lichaamswerk en meditatie, trof een spiritueel fysiotherapeut. Dat was het begin van de weg naar wie ik van oorsprong ben. Ik heb een opleiding aan de School voor Zijnsoriëntatie gedaan, een opleiding tot Spiritueel Kunstzinnig Tekendocent/begeleider, een opleiding tot energetisch trainer/coach. En meerdere workshops/cursussen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en spiritualiteit.

Vooral heb ik ook geleerd van het leven zelf: mijn zielsgenoten en de situaties die zich op mijn pad aandienden, de relatie met mijn Griekse man, het moederschap, de visioenen die ik kreeg over levens op andere tijdlijnen, de individuele sessies die ik heb gedaan. En van de workshops/cursussen en individuele sessies die ik de afgelopen jaren (sinds 2009) zelf heb gegeven.

Het heeft mij gemaakt tot wie ik nu ben: naakt, volop vrouw, dienstbaar aan het proces, helder, gevoelig, krachtig, sensueel, vurig, wijs. Mijn persoonlijkheid in dit leven overstegen. Ik werk op het grensvlak van fantasie en werkelijkheid, van het zichtbare en onzichtbare, van het materiële en ongrijpbare: het multidimensionaal bewustzijnsveld.

Ik handel op het scherpst van de snede als het ego zich slinks en listig uit de voeten maakt of een omweg neemt. Er is – in mijn beleving – maar een zuivere weg: die gaat overal doorheen. Dwars door de pijn, de angst, het ongemak, de woede, het verdriet. Om daarmee het pure, het onvoorwaardelijke, het onbegrensde, vreugdevolle, heilige, liefdevolle, bewust Zijn te vinden; de bron. Mijn werk eist commitment. Zodat jij – net als ik – kunt ontdekken hoe groots je bent.

 

brochure zielscoaching brochure vrouwen